Mogen wij ons voorstellen ?

 

Kinderopvang ZieJeZo is een particuliere onderneming die sinds 2001 op professionele wijze kinderopvang verzorgt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij willen een service verlenende onderneming zijn en een zo’n flexibel mogelijke opvang verzorgen. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan het vergemakkelijken van  de combinatie zorg en arbeid. Wij zijn van mening dat opvang van kinderen zo dicht mogelijk bij huis in hun vertrouwde omgeving moet plaats vinden.

 

We werken met gediplomeerde leidsters (bijv. minimaal SPW-niveau 3), stagiaires zijn altijd boven formatief aanwezig. Het voordeel van deze kleinschaligheid is dat wij uw kind persoonlijke aandacht kunnen geven. Wij werken met een verticale groep. Dit is een groep kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar. Op deze manier wordt de gezinssituatie van een groot gezin zoveel mogelijk benaderd en worden kinderen positief beïnvloed in hun ontwikkeling. Bovendien wordt bij een verticale groep niet verplicht gewisseld op een bepaalde leeftijd. Hierdoor krijgen de leidsters de gelegenheid uw kind goed te leren kennen en kunnen zij inspelen op hun individuele behoeften en mogelijkheden.

 

Wij staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK  nr: 170264737) en op de website van de gemeente Helmond. De beschikking over registratie in LRK is verplicht voor de fiscale vergoeding van de belastingdienst.

Via de website www.helmond.nl kunt de erkenning van kinderdagverblijven in uw gemeente controleren. Zo heeft u als klant garanties over de veiligheid, Dit wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD.

 

Met vriendelijke groet,

Directeur Stefanie van Dijk-van Hout

en Team ZieJeZo